Intervju

Intervju med Vincent J. Noordman angående Terra-Vac.

Terra-Vac ger förbättrad kvalitetsstyrning av hagar och stall.

“Varje år används tonvis av produkter för at avmaska våra hästar, åsnor, lama, alpacka, etc etc, medans 80% av maskarna lever utanför djuren i gräs och mark.”, säger Vincent Noordman, grundaren av Tera-Vac Europa och tillika importör av Terra-Vac maskiner.

Det är logiskt att begränsa mängden maskar och hålla dom utanför djurens matsmältningssystem. Traditionellt ger vi mängder med avmaskningsmedel i perioder av 6-8 veckor vilket ger en ökad risk av resistenta populationer som sedan är svårt att få bort. Hästar och andra djur måste få möjlighet att utveckla sin egna naturliga immunitet utan antibiotika. De väl beprövade och för ändamålet utvecklade Terra-Vac maskinerna tar effektivt bort avföring från mark och gräs. Processen med Terra-Vac maskiner  begränsar och minimerar populationen av maskar i hagar och betamark.

Att arbeta med Terra-Vac maskiner besparar både tid och pengar samt ökar hälsa och skick på era hästar!

I over 30 år har Terra-Vac varit marknadsledande inom det ”gröna” underhållet och då speciellt inom hästnäringen. Den för ändamålet speciellt utvecklade Terra-Vac sopmaskinen tar effektivt bort spillning, oönskat gräs, mossa och annat och förbättrar gräset i hagar och mark.

Terra_vac sugmaskin, rensar effektivt bort gödsel och spillning i hagar och betesmark samt även i stall och boxar. Sugmaskinen levereras med sugslang i diametern 16, 20 eller 30 cm.

Service och underhåll på er Terra-vac maskin utförs av närmaste maskinverkstad så som New Holland service nätverk.

För mer information kontaktar ni Vincent Noordman i Breda Holland.
För Sverige är ni välkomna att kontakta vårt säljkontor i Eskilstuna och tala med Tommy Kvarsell på tele; 0730535592 eller email; tommy.kvarsell@telia.com

Här kan ni ladda ner Terra-Vac broschyrer.

Microscoop_Mestlab400